Suomalainen retkiruoka Tuhti retkiruoka on helppo ja ravitseva annos proteiinipitoista purtavaa. Mukavasti tulinen ateria koostuu riisinuudeleista, kuivalihasta ja vihanneksista. Sisältää kuivalihaa, vihanneksia ja riisinuudelia kermaisessa voikastikkeessa Lisää vain vesi Reilu 20 grammaa proteiinia ateriassa Noin 500 kaloria ateriassa Valmis n. 10 minuutissa Suomalaista lihaa Sisältää gluteenia Aterian valmistus Keitä vesi Repäise pussi auki pussin yläreunasta löytyvästä repäisykyyneleestä, uudelleensuljenta mekanismin yläpuolelta Kaada kuuma vesi pussiin siten, että vesi tulee samalle tasalle kuin kuivamuonan yläpinta on, noin 1,5 dl Avaa pussin pohja kokonaan auki Sekoita kuivamuona kunnolla veden kanssa saadaksesi mahdollisimman tasainen lopputulos Anna hautua 5-10 minuuttia Revi pussin puolesta välistä repäisykyyneleestä varovasti pussin yläosa pois helpottaaksesi syömistä (varo, että pussi ei lähde repeytymään alaspäin) Nauti Ainekset: riisinuudeli(riisi, tapiokatärkkelys), kuivaliha (naudan paisti(Fi), gluteeniton soijakastike (vesi, soijaproteiinihydrolysaatti, suola), sokerisiirappi, valkosipuli, mustapippuri, habanerochili, nagajolokiachili), porkkana, punasipuli, tomaatti, paprika, paahdettu sipuli (vehnäjauho), voijauhe. Voimakassuolainen. Lihan alkuperämaa: Suomi Ingredienser: Risnudlar (ris, tapiokastärkelse), torkat kött(nötköttsrostbiff(Fi), glutenfri sojasås (vatten, sojaproteinhydrolysat, salt), sockerlag, vitlök, svartpeppar, habanerochili, nagajolokiachili), morot, rödlök, tomat, paprika, rostad lök (vetemjöl), smörpulver. Kraftigt saltad. Kött ursprung: Finland.