Yksinkertaisen maukas retkiruoka perunasta ja pekonista Perunapekoni-pata on ravitseva retkiruoka, joka on helppo ja nopea valmistaa retkellä. Ateria on palmuöljytön, laktoositon ja gluteeniton. Sen valmistuksessa ei ole käytetty soijaa. Täysipainoisen perunapekoni-padan valmistus on yksinkertaista – lisää vain vesi. Kätevä pakkaus suojaa ruoan myös kastumiselta ja toimii ruoka-astiana, joten voit nauttia ateriasi ilman turhia valmistus- ja tiskauspuuhia. Käyttöohje: Avaa pussi ja kaada kiehuvaa vettä pussin sisäpuolelle painetun asteikon kohtaan 11 asti (n. 4,0 dl). Sekoita huolellisesti ja sulje pussi. Anna vetäytyä 15 minuuttia. Avaa pussi ja sekoita ennen nauttimista. Ainesosat: Perunahiutale 40 % (Suomi, rasvajauhe, (auringonkukkaöljy, glukoosisiirappi, muunnettu tärkkelys), laktoositon täysmaitojauhe, paahdettu härkäpapurouhe, paistettu sipuli (sipuli, auringonkukkaöljy), paistettu pekoni 4 % (sianliha, suola, säilöntäaine (natriumnitriitti), hapettumisenestoaine (natriumaskorbaatti), mausteuutteet, pyökkipuusavu), herneproteiini-isolaatti, suola, mausteet (persilja, ruohosipuli, valkosipuli, mustapippuri, kurkumajauhe), sitruunamehujauhe, hiivauute, hapettumisenestoaineet (α-tokoferoli, rosmariiniuute), aromi, säilöntäaine (kaliumsorbaatti), savuaromi. Saattaa sisältää jäämiä soijasta. Palmuöljytön. Gluteeniton. Laktoositon.