Vegaaninen retkiruoka soveltuu mainiosti monenlaiseen ruokavalioon Välimerenpata on herkullinen ja maittava retkiruoka, joka sopii useimpien ruokavalioon. Ateria on palmuöljytön, gluteeniton, laktoositon ja vegaaninen, eikä sen valmistuksessa ole käytetty soijaa. Täysipainoinen välimerenpata-aterian valmistus on yksinkertaista – lisää vain vesi. Kätevä pakkaus suojaa ruoan myös kastumiselta ja toimii ruoka-astiana, joten voit nauttia ateriasi ilman turhia valmistus- ja tiskauspuuhia. Käyttöohje: Avaa pussi ja levitä se pohjasta täysin auki. Kaada kiehuvaa vettä pussin sisäpuolelle painetun asteikon kohtaan 10,5 asti (n. 4,0 dl). Sekoita huolellisesti ja sulje pussi. Anna vetäytyä 15 minuuttia. Avaa pussi ja sekoita ennen nauttimista. Ainesosat: Riisi (43 %) (EU), rasvajauhe (auringonkukkaöljy, glukoosisiirappi, muunnettu tärkkelys), paahdettu härkäpapurouhe, tomaattijauhe, herneproteiini-isolaatti, kesäkurpitsa, paistettu sipuli (sipuli, auringonkukkaöljy), mausteet (paprikajauhe, valkosipuli, mustapippuri, oregano, timjami), suola, perunatärkkelys, munakoiso, hiivauute, sokeri, hapettumisenestoaineet (α-tokoferoli, rosmariiniuute), säilöntäaine (kaliumsorbaatti), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), aromi. Saattaa sisältää jäämiä maidosta ja soijasta. Palmuöljytön. Gluteeniton. Laktoositon. Vegaaninen.