Maukas lihastroganoff-retkiateria Helppoa ja nopeaa pakastekuivattua retkiruokaa. Perinteikäs lihapata, mureasta naudalihasta tarjoillaan pastan kera. Suoraan 1800-luvun puolivälin tsaarin ajan Venäjältä sinne, minne polku sinut vie. Mureat naudanlihapalat haudutetaan sipulin, sienien ja suolakurkun kanssa, maustetaan sinapilla ja erilaisilla mausteilla. Tarjoillaan pennepastan kanssa. Ravintoarvot per annos 128 g (pussissa 128 g / valmista ruokaa n. 500 g) Energia: 1988 kJ / 471 kcal Rasvaa: 7,7 g - josta tyydyttynyttä rasvaa 1,9 g Hiilihydraatteja: 56 g - josta sokeria 6,9 g Kuituja: 11 g Proteiinia: 39 g Suolaa: 3,5 g Ainekset: pasta (durumvehnäjauho) 39 %, naudanliha (suikaleet) 33 %, herkkusienet 7 %, sipuli, punainen paprika, vehnäjauho, sinappi (sinapinsiemenet, etikka, sokeri, suola, mausteet), suolakurkku (kurkku, valkosipuli, tilli, suola), tomaattipyree, rypsiöljy, suola, mausteet (sisältää selleriä). Ingredienser: nudlar (durumvetegryn) 39 %, nötkött (strimlor) 33 %, champinjoner 7 %, lök, röd paprika, vetemjöl, senap (senapsfrön, vinäger, socker, salt, kryddor) inlagd gurka (gurka, vitlök, dill, salt), tomatpuré, rapsolja, salt, kryddor (innehåller selleri).