Suomessa valmistettu fileointivetsi Fileointiveitsi, joka soveltuu fileoimisen lisäksi myös muuhun leikkuuseen keittiössä. Sopii niin ammattilaiselle, kuin aloittelijallekin. Roselli Wootz UHC-teräksestä valmistetun terän ansiosta veistä ei tarvitse teroittaa usein, vaan se säilyttää teränsä pitkään. Kaikki Astrid-sarjan veitset kannattaa pestä yksilöllisesti ja on kuivata huolellisesti, välttäen pesukoneeseen laittamista. Veitsen kahva on lämpökäsiteltyä, pellavaöljyttyä koivua, joka pysyy kädessä märkänäkin ja sen mukana tulee pellavaöljytty koivuteline. Suunniteltu ja valmistettu Suomessa Veitsessä käytetyt materiaalit Suomesta Terä vahvaa, Rosellin kehittämää ylihiiliterästä Kahva pellavaöljyttyä koivua Mukana pellavaöljytystä koivusta valmistettu teline